Αρχική

Ο χυτοσίδηρος  χρησιμοποιείται / εφαρμόζεται συχνά σε μηχανικά μέρη, όπως κινητήριοι τροχοί, υδραυλικοί συλλέκτες και ρουλεμαν. Ο χυτοσίδηρος έχει δύο μεγάλες κατηγορίες: τον γκρι σίδηρος (GG) και τον όλκιμο ή SG σίδηρο (GGG). Ο γκρι σίδηρος έχει - λόγω της δομής του - καμία απόδοση, από την άλλη πλευρά το SG έχει κάποια απόδοση.

 

Ο χυτοσίδηρος  χρησιμοποιείται / εφαρμόζεται συχνά σε μηχανικά μέρη, όπως κινητήριοι τροχοί, υδραυλικοί συλλέκτες και ρουλεμαν. Ο χυτοσίδηρος έχει δύο μεγάλες κατηγορίες: τον γκρι σίδηρος (GG) και τον όλκιμο ή SG σίδηρο (GGG). Ο γκρι σίδηρος έχει - λόγω της δομής του - καμία απόδοση, από την άλλη πλευρά το SG έχει κάποια απόδοση.

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα ακόλουθα:

GG25, GGG40, GGG50 και GGG60

Όλα τα ανωτέρω μπορούν να κοπούν σε οπιοδήποτε μήκος επιθυμείτε.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΧΥΤΕΥΣΗ (CONTINUOUSCASTING)

Με τη συνεχή χύτευση επιτυγχάνεται παραγωγή χυτοσιδή-ρου (μαντεμιού) με ομοιόμορφη και πολυ συμπυκνωμένη δομή, χωρίς ρωγμές ή τρύπες, λόγω των μεθόδων ταχείας ψύξης. Η ομοιογενής δομή του υλικού οδηγεί σε ακριβή επεξεργασία, αυξάνοντας τη ζωή των κοπτικών εργαλείων, και ελαττώνοντας αξιόλογα το κόστος παραγωγής.

Επίπλέον, η μεγάλη ποικιλία σχημάτων παραγωγής και κραμμάτων που προσφέρονται, καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών σε διάφορους τομείς, χωρίς να απαιτείται η κατασκευή μοδέλων.

Οι μηχανικές ιδιότητες και η δομή του υλικού από συνεχή χύτευση εξασφαλίζει, σε αντίθεση με την παραδοσιακή χύτευση σε άμμο, άριστη ποιότητα και τέλεια στεγανότητα σε υγρά και αέρια, λόγω της μεγαλύτερης φεροστατικής πίεσης κατά τη διαδικασία χύτευσης.

  

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΧΥΤΕΥΣΗΣ (ADVANTAGES)

ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝH ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ

 Λιγότερο χρόνο κατασκευής.

 Λιγότερο βάρος ανά τεμάχιο.

 Εξαιρετική μηχανική αντίσταση στη φθορά λόγω της λιπαντικής ιδιότητας του   γραφίτη που περιέχει.

 Ενδίκνυεται για περιπτώσεις προβληματικής τριβής μεταξύ μετάλλων.

 Μεγαλύτερη αγωγιμότητα θερμοκρασίας.

ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝH ΜΕ ΤΑ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

 Ελαχιστοποιεί το κόστος, καθώς δεν απαιτείται κατασκευή καλουπιών.

 Λιγότερος χρόνος στον τόρνο.

 Δεν υπάρχουν υπολείμματα άμμου στην επιφάνεια του χυτού.

 Μεγαλύτερη ταχύτητα τροφοδοσίας σε αυτόματους τόρνους (CNC),

   χάρη στο μήκος τους. (δυνατότητα μήκους ράβδου 1, 2, 3 μέτρα)

 Δεν υπάρχουν άγριες γωνίες, τρύπες, ξένες ύλες, κλπ.

castiron6

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ

company2

 

Χαρακτηριστικά: Ο χυτοσίδηρος  χρησιμοποιείται / εφαρμόζεται συχνά σε μηχανικά μέρη, όπως κινητήριοι τροχοί, υδραυλικοί συλλέκτες και ρουλεμαν. Ο χυτοσίδηρος έχει δύο μεγάλες κατηγορίες: τον γκρι σίδηρος (GG) και τον όλκιμο ή SG σίδηρο (GGG). Ο γκρι σίδηρος έχει - λόγω της δομής του - καμία απόδοση, από την άλλη πλευρά το SG έχει κάποια απόδοση.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ

RG 7 ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ

 

company1

 

 

 

 

 

Χαρακτηριστικά: Είναι πιο κοινό χρησιμοποιούμενο κράμα μπρούντζου. Κατάλληλο για ρουλεμάν μεσαίας αντοχής, έχει καλή ολίσθηση και καλή κατεργασιμότητα. Κύριοι σκοποί: ρουλεμάν, λωρίδες και βαλβίδες.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : RG 7 ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ

 

Αλουμινιούχος Ορείχαλκος

drt

 

Χαρακτηριστικά: Ο αλουμινιούχος ορείχαλκος χαρακτηρίζεται από υψηλές μηχανικές αξίες. Όταν ο «κοινός» μπρούντζος όπως ο RG7 και CuSn12 δεν είναι κατάλληλα, ο αλουμινιούχος ορείχαλκος είναι η εναλλακτική λύση. Ο συνδυασμός του χαλκού με αλουμίνιο δημιουργεί πολύ υψηλές μηχανικές αξίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥΧΟΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ

Επικοινωνία

DEKUR - ΕΥΑΓΓ. ΚΟΥΡΙΕΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αγησιλάου Άγρα 9 (προέκταση Μεθώνης), ΤΚ 185 43, Πειραιάς -
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
tel. (+30) 210 42 05 114, (+30) 210 42 06 461 - mob. (+30) 6948 20 86 31 - fax. (+30) 210 42 06 476

 

 

Τα στοιχεία σας δεν δημοσιεύονται σε τρίτους, χρησιμοποιούνται μόνο για την επικοινωνία μας μαζί σας.

Χάρτης Dekur